Molkom

På Molkoms Folkhögskola samlas många olika personligheter på ett och samma ställe. Några märker ut sig med kläderna, andra med piercings. Det är sjukt många som är piercade här. Jag måste erkänna att jag har en piercing själv, inte i ansiktet dock som alla andra här. Det roligaste i utmärknings-väg hittils är två personer som har haft underliga budskap på sina t-shirts. Den ene, som för övrigt går nån special linje för jag tror han är lite efterbliven, har haft tröjor med följande budskap: "ÄNTLIGEN singel igen", "Vi är på gång! Filipstads Kommun" och "ABSOLUT HEMBRÄNT- smaken du aldrig minns". Sedan har vi min granne, han som bor i rummet bredvid mig. Han är för övrigt ganska attraktiv med många tatureringar. Det enda negativa är att han har ring på vänsta ringfringret... Måste fråga honom om det när jag får tillfälle. När skolan hade volleybollturnering andra dagen, valde han att ta på sig en t-shirt med ett mycket starkt påstående: "I fuck like a beast". Jag kände att han därmed satt ribban... Någon måste ju kolla upp om detta stämmer. Det borde vara olagligt att ha på sig t-shirts med felaktig information!

Igår var jag och min nyfunna vän Milla inne en sväng i Karlstad.Vi kollade in alla uteställen där vi ska bli berusade, och gick på bio. Vi hade parkerat i ett parkeringshus, som bara hade öppet till 21.00 fick vi veta när vi kom tillbaka från bion. Ändå hade vi gått tillbaka en gång för att fylla på med pengar till parkeringslappen... och missat skylten helt. Jag fick ringa till Peter Andersson som kunde få upp den stora grinden som åkt ner och låst in min bil. Peter fixade det hemmifrån med sin dator på något vänster... Hur som helst blev han min och Millas hjälte den kvällen. All respekt till världens snällaste, underbaraste Peter Andersson!

Imorgon ska jag ringa Karlstad Basket och fråga om jag får spela basket med dem !

En natts berg-och-dalbana

Alkoholhaltiga drycker kan på lång sikt ge dig skrumplever. På kort sikt förbättrar de ditt och andras utseénde och ökar ditt självförtroende. De stunder som snurrat mest, är dem du minst kommer ihåg. Svarta luckor i olika storlekar breder ut sig i ditt minnescentra. Humörsvängningarna åker berg-och-dalbana när skratt blandas med gråt.

Är du lycklig eller miserabel? Det är bäst att du bestämmer dig nu för snart lämnar vi förfesten. Du tänder en cigarett och andas in. Röken stiger till den mörka sommarnatthimlen. Samtidigt som nickokicken sprider sig i kroppen bestämmer du dig för att vingla vidare. Nikotinet blandas med alkoholen och ger dig falska anspelningar på ett så kallat lyckorus. I just detta ögonblick är ingen så lycklig som du.

Ingenting blir som du tänkt dig. Den killen du drömt om sedan kvällens första grogg, sitter på en barstol och kletar på en blondin. Du försöker skratta extra högt för att han ska höra att du inte bryr dig. Folk börjar dra sig in till andra uteställen. Du väljer att spara 60 kronors inträde på att gå omkring ensam och tycka synd om dig själv. I hopp om att hitta någon som gjort samma sak, gärna av motsatt kön, kan detta fortgå i flera timmar. Du går hem strax därefter då du inser att det är hopplöst. I just detta ögonblick är ingen så miserabel som du.

RSS 2.0