Dopparedagen

Nu är det inte mycket kvar att göra på hemtentan. Bara jag kunde stänga av days of our lives så att jag kan komma igång någon gång. Det är helt otroligt att ett så dåligt program kan vara så fängslande... Kommer den söta lilla tjejen åka i fängelse eller kommer hon gå fri och förstöra sin pappas äktenskap? Många frågor, utdragna svar.

Robert har varit så duktig och städat hela lägenheten och fixat med draperier vid sängen. Vad har jag gjort? Klagat över att jag har så mycket plugg.. men till hösten blir det ändring på det! Då börjar jag på en folkhögskoleutbildning. Jag tänkte bli riktigt duktig på grafisk design, layout och allt som hör där till. Så kommer jag också att läsa foto och få nya tips och lära mig massa trix! På skolan har de också en fotostudio som jag kommer fota i. Hur bra som helst!

Jag ska förresten diska och göra rent i köket sen... så att även jag drar ett strå till stacken.

Nu börjar days of our lives igen. Gotta go!

/C

22

I dag fyller jag 22 år. Det är som vilken vanlig dag som helst, fast med en fet hemtenta att arbeta med.

Grattis!

/C

Roliga timmen

I går var det roliga timmen från morgon till kväll. Dagen började som vanligt; med filmjölk och musli. Jag som vant mig vid att solen skiner på mig när jag går ut från lägenheten, fick en chock när jag gick ut och fick en fet snö/slask-blaffa i ansiktet. Här ska det tilläggas att jag för en gångs skull hade sminkat mig och plattat håret så att jag såg funky fresh ut. Eftersom jag har en mer avslappnad inställning på livet numera valde jag att le istället för att gråta åt min olycka. Jag gick in igen, tog av mig vårjackan, satte på mig vinterjackan och gick till tåget.

Sista biten till pendeln sprang jag. Jag hann precis innanför dörrarna, hade jag varit en sekund långsammare i spurten hade jag missat tåget. Efter min lilla språngmarsch insåg jag att sminket och håret måste ha fått sig en törn - men jag bara log. Jag kom ju med tåget!

I skolan började jag, Susanne och Anna skriva ihop vårt arbete. Det gick hur bra som helst och när vi var klara signerade vi vårt arbete med "gjort av Bill", eller kanske inte... Första timmen på lektionen förberedde vi vår presentation. Vi blev klara ganska snabbt så de sista minuterna innan läraren kom satt vi och skrattade och umgicks med våra trevliga klasskamrater. En varm "högstadiestämning" spred sig i klassrummet. Varför måste man vara grå och tråkig bara för att man läser på högskola?

Lektionen drog ut på tiden.
Detta påverkade de studenter som redovisade. Sista gruppen som redovisade drog på i 130/km i timmen och vi andra försökte förgäves att hinna anteckna. Om man inte var där kan jag tänka mig att det är svårt att förstå det roliga i den här situationen... Minuterna bara gick och efter en stund hade vi dragit över cirka en kvart. Då fick Susanne nog. Hon sprutade ner Andreas, som satt bredvid henne, med sin Coca Cola Light och förstörde hans anteckningsblock. (Självklart var det inte med mening) "Det där var nog signalen att vi måste sluta nu..." sa läraren och de flesta brast ut i gapskratt. "Varför kunde du inte gjort de där tidigare..." Sa en av studenterna till Susanne.

Oj, oj, oj vilken rolig dag!
Jag vill tacka alla sköna människor jag har i min klass som förgyller skoldagarna! I kväll är det party party. Min bäste väns namne fyller år (Johan Bergsten). Det är lite roligt att jag har en klasskamrat som heter Johan Bergsten, han är dessutom väldigt rolig som person. Så i kväll ska han firas med pompa och ståt!

/C

Hur bra som helst

Den här låten gör mig så glad. Lyssna och njut!



/C

Train

Dagens band - TRAIN.




Ny frilla

Så här såg jag ut i en och en halv timme i går.



Så här blev resultatet. Tack Ellinor för inspirationen!


/C

I'm on a BOAT!!!

Dagen låt.
Det är fruktansvärt coolt att vara på en båt! Glöm aldrig det!


Heja Robert

I dag var jag Robert, Milla och Johannes på Ikea. Vi shoppade loss riktigt ordentligt och vi hade bestämt innan att vi skulle dela på frakten hem. En snäll kille kom och levererade våra varor till vår dörr några timmar efter Ikeabesöket. Det är service det! Robert har därför ägnat hela kvällen åt att montera upp en stor tv-möbel. Det var ingen idé att jag försökte hjälpa till. För många kockar förstör soppan... han ville helt enkelt inte att jag skulle kissa i hans musli. Men duktig - det var han verkligen! En stor applåd för Robert!!!



Medan Robert var duktig och kreativ
ville inte jag vara sämre så jag fipplade lite i Photoshop. Det var jättekul men det blev inte så bra som det var i mitt huvud innan jag började... Tanken var god i alla fall.

Före:


Efter:

Smörigt värre.

Nu är det dags att sova efter en hel dags äventyr. God natt!

/C

Jag ville ju bara bli lite fin...

För några timmar sen skulle jag iväg och käka buffé med Robert. Jag ville fixa till mig lite. Det gick åt skogen. Jag blev så trött på mitt tråkiga, raka, tunna hår så jag vände huvudet upp och ner, sprayade och det här blev resultatet:


Tror ni jag gick ut så här? Nej. Satte upp håret i en stram knut istället. Ingen idé att bråka med tyngdkraften.

/C

Kära 90-tal

I mitt huvud är jag just nu i gymnastiksalen på Norrmalmskolan. Det är mellanstadiedisco och jag står i en ring tillsammans med mina klasskamrater. Vi hoppar i "takt" till musiken på vårt eget lilla vis. Killarna kollar på, lika bra det för jag får ändå inte dansa med någon av dem.


Kanye West

I dag hyllar jag Kanye Wests gyllende käkben, och hans fantastiska musik.









Jättegullig video!

Hejs!

/C

Gåshud

Jag utmanar DIG att lyssna på det här klippet från Taiwans motsvarighet av Talang...
...och hitta EN ENDA ton som den här killen INTE sätter!


Talang!

/C

Nu har vi flyttat till större lägenhet!

Milla och Johannes var så himla snälla och hjälpte oss att flytta. Tusen, tusen tack!




Köket


Den lyxiga spisen


Man kan nästan hjula på toan



Yeah!

Glad Påsk!

/C

RSS 2.0