NEJ

Hej!
Jag heter Caroline Johansson och är 1.62 centimeter lång. Betyder det att det bara är att trampa på mig för att skorna är större än mina? En vecka har gått nu... en helvetes vecka. Bilen har begått jihad, klassen har blockröstat ut mig, flera personer, som ska förbli anonyma, har kissat i min mussli hur många gånger som helst. Jag börjar tröttna på den beska ättiksmaken (eller hur nu kiss smakar, någon som vet? Millis Vanillis??) En sak till.. jag har varit sjuk i en vecka nu. Tror aldrig jag haft såhär mycket snor i min näsa, åt helvete.

En sak som är jävligt kul i och för sig, är att jag ska bli filmstjärna. Stefan skrev manus och föreslog att jag skulle spela en av karaktärerna. Efter att ha läst mina repliker förstod jag varför han tänkt på mig när han skrev det där... "Det verkar visst som om jag är skyldig dig en pizza. HADE HAN STOR KUK?" Så jävla typiskt mig.

Imorgon funderar jag på att vara sjuk, eller... utnyttja att jag är sjuk och ligga i sängen och leva på knäckebröd och vatten och tycka synd om jag och ha ont i hela kroppen eftersom jag planerar att hoppa från något högt ställe (Dålig mening, jag vet, jag ska hoppa av, helt körd. Egentligen hatar jag långa meningar och kommatecken, men här kan jag fan utnyttja det. Det är ingen som läser det här ändå än typ Milla.. kanske Ehum.... David... Marijah om jag har tur, så.... fuck off.) 

Helvete jag skulle skriva ut flygblad till AIDS-dagen. Jo.. vi har en sådan dag här på Molkoms folkhögskola.. och JA, jag är med och arrangerar den, mer eller mindre frivilligt, och NEJ, jag har inte AIDS.

Årsdagen

Den 26 april 1986 exploderade en reaktor i ett kärnkraftverk i staden Tjernobyl, i landet Ukraina. Området kring kärnkraftverket fick evakueras och folk dör än i dag av skador som orsakas av reaktorexplosionen.
Två år senare, den 26 april 1988, i staden Skövde, i landet Sverige, föddes jag. Det är komiskt. Jag fyller år på årsdagen av Tjernobylkatastrofen. Förra året var det 20 år sedan händelsen inträffade. Den dagen firade min 18 års dag och hade inte en aning om detta, jag var mest full och lycklig. Detta ger mig skuldkänslor, vilken dålig människa jag är.

Utmaning

Jag blev utmanad av Millis Vanillis.

Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


Mina 7 sanningar:

1.
Jag är mörkrädd
2. Jag har ofta ångest över min bristande allmänbildning
3. Det är jobbigt för mig att gå på A-brunnar
4. Skulle någon erbjuda mig nudlar, oliver och keso skulle jag inte tacka nej
5. Jag älskar Molkom
6. När jag säger att jag inte röker så ljuger jag
7. Jag är en fruktansvärd tidsoptimist och kommer hellre fem minuter för sent än för tidigt

Jag utmanar: Alla som läser detta
Mitt meddelande: Tänk på att vi alla måste leva lite också. Skaka mer rumpa.

Rött

Moderaterna. De höll sina vallöften om att få bidragstagarna ut på arbetsmarknaden och in i arbetslivet. Bra gjort! För första gången får de konservativa chansen att styra Sverige i en högkonkjunktur, grattis!

Hur var det då med den interna kommunikationen, partierna emellan? De är trots allt en allians som ska hålla ihop för att allt ska fungera. Plötsligt har partierna inte samma åsikter om saker och ting och det blir kaos. Snälla ni är helt körda, hoppa av! Politiker är i och för sig människor dem också, de begår misstag och har särskilda behov. Som att till exempel hångla upp reportrar på krogen under arbetstid.

Hur mycket har inte lagts ner de senaste året? Hur många har inte blivit arbetslösa på grund av det? Närakuter, djurskyddmyndigheter, länsarbetsnämnderna och Integrationsverket är bara några exempel.

Inte bara det att de fått arbetslösa ut i arbete, de har fått arbetare att komma ut i arbetslösheten, grattis!

Rösta Rött!

RSS 2.0