Vinter

Utanför vår franska balkong är det vitt.



/C

Bitterljuv

Jag börjar bli lite trött på alla dessa "studio-bilder" som folk åker till Göteborg för att ta. Alla får göra samma poser, ligga på ett glasbord och få lite blåst i håret. Hur svårt kan det vara? Ja just det, de byter kläder också. Jag och Robert ska inom en snar framtid visa alla som åker till Göteborg och betalar dyrt för dessa "studio-bilder", att man kan ta minst lika bra foton hemma. Det gäller bara att sminka sig lite mer än vanligt, ha en bra kamera och sen slänga in bilderna i photoshop för att ta bort eventuella skavanker.

Förutom denna ljuva bitterhet så ser jag fram emot att jobba i kväll. Jag trivs bra med att vara sponsorvärdinna (så låter det så tjusigt också). I kväll blir det med all säkerhet en mycket bra match mellan Telge och Marbo. Marbo har jag själv mött flera, flera gånger med S:t Helena baskets F88 lag (good times). Ska bli intressant att se hur de står sig mot Telge.

Senare i kväll blir det en mysig glöggkväll i goda vänners sällskap!

På måndag åker jag till Skövde.

/C

Bilder från fackeltåget

Här kommer lite bilder från fackeltåget i lördags.


Den här kvinnan höll tal när vi kom till platsen.


Många hade kommit dit för att delta i fackeltåget.


Wanja-Lundby Wedin och Mona Sahlin var på plats.


Mona Sahlin blev intervjuad av Tv4.


Så började vi gå mot Medborgarplatsen.


På Medborgarplatsen höll denna kvinna tal.


Lika värde - Lika rätt.


Wanja Lundby-Wedin avslutade tillställningen med ett kraftfullt tal.

/C


Grattis Milla

Läste precis på Millas blogg att hon har kommit in på Socionomprogrammet - i Stockholm!!! Det innebär att vi kommer att bo i samma kommun! Grattis Milla, jag är jätteglad för din skull! På söndag landar hon och hennes pojkvän i Sverige efter tre månader i USA. Snart ses vi igen!

Kram

/C

Radiojournalistik



Jag tar det på största allvar.

Funktionär´n

I kväll var jag med och fixade fika till SBBK:s sponsorer. Det var jättetrevligt och jag fick träffa massa nya människor. Södertälje Kings mötte Uppsala på hemmaplan och kammade hem segern.


Den gröna färgen är jag ju minst sagt van vid :)

/C

RSS 2.0