Lite av mitt liv

Det spöregnade i går. Det åskade och blixtrade. Kollade precis in min bästis Johans blogg. Han har haft sol hela augusti. Inte så konstigt när man är i Australien kanske...

Skolan började i tisdags. Känns fruktansvärt tomt utan vissa, ni vet vilka ni är, men jag och Erik ska försöka hålla ställningarna. Det är däremot inte försent att ändra sig... (Kom igen Marijah ;)
Vi ska bygga upp en nättidning med egna nyheter. Både i text bild och rörlig bild. Sen ska vi även ha praktik två veckor på en webbredaktion. Jag är sugen på Göteborg. Bror Björn bor numera där så det skulle va kul att träffa honom igen också!!

Lägenheten ser helt okej ut. Jag fick ett ryck i går och städade i ordning lite. Ser dock ut som om jag får göra det igen. Robert envisas med att äta godis till frukost så det ligger godispapper lite här och var. Och nej.. Robert är inte en hund, han är min pojkvän. Fast min pappas fru sa att han hade samma frisyr som hennes pudel, det är dock upp till betraktarens egna öga.

Robert berättade för övrigt att jag slog honom minst fyra gånger i natt. Ofrivilligt förstås. Tydligen rör jag mig väldigt mycket i sömnen också, helt sjukt. Det visste jag inte. Kanske för att jag har så mycket i huvudet nu. Sover inte särskilt bra, migrän lite för ofta och orolig för framtiden. Det var däremot värre i förrgår. Jisses, då var jag deprimerad. I går ringde en arbetsgivare upp mig och berättade att jag är välkommen på intervju nästa tisdag. Cherry Casino. Ska stå och dela ut kort till fulla människor som spelar black jack... om jag fattat rätt. Aja.. det är ett jobb och med all säkerhet väldigt roligt.

Nu ska jag städa upp lite. Sen ska jag kolla på Scrubs eftersom Robert är två avsnitt före mig (jag somnade). Just det! Jag har skaffat ett bibliotekskort! Så jag har lånat en bok nu. Trollkarlens lärling heter den. Den är jättekonstig men jag gillar konstiga saker. Som Kent, The Knife och liknande.

Kommentarer
Postat av: PIRATEN

Woff Woff!!

2008-09-03 @ 20:32:03
URL: http://blogg.passagen.se/byxlose_piraten/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0