Påven framkallar vrede



Påven kritiserar homosexualitet och det transsexuella beteendet i ett tal.
Jag är inte förvånad. Men att han tycker det är lika viktigt att rädda mänskligheten från homosexualitet, som att rädda regnskogarna från utrotning - det är ju galet. Hur vill han att man ska gå till väga för att "rädda mänskligheten från homosexualitet"? Utrotning? Hjärntvättning? Skicka manliga och kvinnliga homosexuella till var sin ö där de inte kan föröka sig?

Enligt påven är inte homosexualitet i sig en synd. Han anser däremot att de homosexuella handligarna är en synd. Alla som har något hum om Bibeln och dess innehåll vet ju att synd, det är inget bra! Och är man påve är det ju väldigt viktigt att påpeka detta. Påven beskrev "uppträdande bortom traditionella heterosexuella realtioner" som ett sätt att förstöra Guds arbete. Tänk om homosexualitet uppfanns av Gud för att förhindra att jorden överbefolkades?

Jag tycker hela diskussionen om homosexualitet börjar bli uttjatad. Kyrkan tycker det är fel, andra tycker det är helt rätt. Kan vi inte bara acceptera att homosexuella finns bland oss och att det alltid kommer att vara så. Jag tror att jorden överlever ändå.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Läste också den där artikeln. Lät faktiskt ganska hemskt...

2008-12-24 @ 01:04:06
URL: http://rockgrodan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0