Upgrade you

Det har nu gått två veckor och två dagar sedan jag bloggade. Mycket har hänt.
Jag har bland annat fått ett ex antal nervösa sammanbrott, jag är kvinna vad mer begär man?

En tillfällig lösning på pengaproblemet
har blivit att jag jobbar extra som telefonförsäljare på deltid. Det är inte så illa som det låter. Jag ringer bara till personer som tidigare haft kundkontakt med bolaget jag ringer för. Jag säljer tidningar som till exempel Ica Kuriren och Hus och Hem. De är de enda tidningarna jag än så länge har ringt och gjort reklam för. Jag är riktigt duktig faktiskt! Har redan fått beröm av delägaren och personalansvarige, och jag har bara jobbat två gånger. I dag ska bli den tredje arbetsdagen.
Jag arbetar från 17.00 - 21.15. Den sista halvtimmen som jag ringer runt till folk som tidigare prenumererat på Ica Kuriren, kan det hända att de faktiskt ligger och sover. "Surprise! Förlåt att jag ringde och väkte dig..."
Robert är just nu på samma jobb, fast han jobbar heltid. Han började i dag, hoppas det går bra. Både Robert och jag har varit sjuka hela veckan, han hostar mer än mig och snorar mer för den delen också. Hoppas han dricker mycket vatten.

Just nu planerar jag in en resa till Göteborg.
Ska bara fixa studiebesök och praktik, det går nog bra. Jag skulle ringa personen i fråga igen om en timme. Robert och Erik hänkar nog också. Vi tänkte hälsa på Bror Björn samtidigt. Jag ringer honom när det hela är klart. Saknar Björn, saknar våra djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord. Saknar att han alltid gjorde mig glad och analyserade mig tills jag insåg att jag inte hade någonting att vara orolig/ledsen för.

För snart en vecka sedan ringde chefredaktören från Filipstads Tidning.
Hon ville att jag skulle komma och jobba igen och självklart sa jag JA! Jag började 11.00 och slutade 20.00 i fredags. Det var jättekul och det gick faktiskt mycket bättre än alla gånger någonsin i somras. Jag arbetade som redigerare och det mesta sitter fast i ryggmärgen, det går som på räls. Jag hoppas verkligen chefredaktören hör av sig igen!

I lördags firade jag och Robert sju månader. Vi firade med att ligga hemma och vara sjuka, mindre sjuka än tidigare i veckan dock. Vi såg klart på Apornas planet-filmerna. De var sjukt bra!
I går lagade vi en jättegod lunch! Den var till och med grafiskt snygg. Helt otroligt.
Vi båda har numera var sin cykel. För nån vecka sedan cyklade vi till grannkommunen Hammarö och åt pizza. Solen sken något otroligt. Det var den finaste dagen på länge.

Jag får inte glömma att jag och Milla skakade rumpa ordentligt på Nöjes förra helgen. Jag är numera emot sådana uteställen egentligen men va fan, det va hur kul som helst! En kille nöp mig i röven, jag vände mig och knuffade till honom. Sen slog jag till två killar till.
Det är helt sjukt att bara för att två snygga tjejer är ute och dansar röven av sig, tror killarna att de är lika desperata som dem själva. Killarna tror tydligen automatiskt att man är singel och att man vill hångla. Varken jag och Milla är singlar så vi hade ett tecken som vi visade för den andre om vi behövde hjälp med att få bort en kladdig discokille från oss.

Det var en liten uppdatering för de intresserade. Nu ska jag leta reda på lite webbredaktioner! Jag ska införskaffa mig en digitalkamera snart. Den kommer kosta mig väldigt mycket men jag kommer verkligen att behöva den.

I rock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0