Skrämd!

I går kväll var jag med om några av de läskigaste timmarna i mitt liv. Jag och Robert gick på bio och såg Paranormal Activity. Filmen var så himla läskig att jag stundtals inte vågade titta på filmduken utan fick titta lite bredvid den. Det riktigt kröp i kroppen stundtals och i slutet hoppade jag till riktigt ordentligt och fick med mig Roberts vänsterarm på köpet. Jag har aldrig, aldrig, aldrig någonsin blivit så rädd  av en film förut. Gå och se den om ni tycker om att bli skrämda.

Efter filmen gick vi till ett mysigt ställe på Östermalm och tog en öl. Killen i kassan var ny och kollade inte ens leg på oss. Första gången det händer. Värmelamporna på utestället var så varma att de nästan brann upp. Det var mysigt.

I dag fick jag en fribiljett till basketmatchen mellan Telge och Norrköping. Jag ska nämligen börja hjälpa till under matcherna med att ge sponsorerna fika. Det kommer bli kul. I Norrköping spelade två brudar som har sina rötter i S:t Helena basket (där jag spelade i nio år). Det var riktigt kul att se dem in action.

Som mest låg Telge under med ungefär 20 poäng om jag minns rätt. Matchen slutade däremot med seger för Telge. Det var en jättespännande match. Telge har ett ungt men ack så talangfullt lag som bland annat har en brud som är flera år yngre än mig, men 20 cm längre...

Det var allt för nu. Tack för nu!

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0