Lite tankar just nu

Att fotografera handlar så mycket mer om att bara trycka på en knapp. Ska du bli en riktigt duktig fotograf måste du ha ett bra bildseende. Du ska helst se verkligheten ur en synvinkel som ingen annan ser den; få fram det där lilla extra i vardagen eller i fotostudion. En bra bild handlar om taiming. Trycker du inte på avtryckaren i rätt sekund kan den verklighet som du vill förmedla gå förbi, och aldrig komma tillbaka.

Känn ingen press.



Det här är en underbar ögonblicksbild. Jag och Milla fjantade oss och skrattade mycket åt alla roliga poser hon drog till med. Milla stoppade in blomman i munnen och direkt efter att hon hade tagit ett bett från blommans gröna stjälk brast hon ut i gapskratt. Då knäppte jag den här bilden.

Jag längtar efter sommaren.

/C

Kommentarer
Postat av: Milla

Ta den i munnen, baby!(blomman alltså)Haha, hade riktigt kul den dagen, bara det blir varmare o vi har kommit i form så blir det mer bilder :D Fast vi kan ju iofs ta några inomhus..

2010-02-22 @ 17:58:47
URL: http://mmilla.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja det var riktigt kul! Skulle va roligt att ta nån bild i snön också ;) Fast då får de bli lite "varmare". EN minusgrad går bra men inte 15!



Hoppas förresten att vi kommer till skolan i dag :s hurr!

2010-02-23 @ 08:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0